Ei ole sattumaa, että jakelijamme ovat omistautuneet työllensä. He ovat suorittaneet tuotteitamme koskevan yksityiskohtaisen koulutuksen ja hallitsevat rakennusalan taidot ja lämpöeristämistä koskevat määräykset. Jokainen myyjä jakaa Icynenen sitoumukset ja arvot ja tarjoaa todella laadukkaita palveluja ja asiakkaan tyytyväisyyden takaavaa puhdasta ja ammattitaitoista työtä. Nykyisin eristämme Tšekin tasavallassa ja Slovakiassa noin 30 taloa viikossa.

Icynene on maailmanjohtaja terveydelle haitattomien vaahtoeristeiden alalla. Meillä on edustus kolmessakymmenessä maassa. Siksi käytettävissämme on paljon kysyntää, markkinakehitystä ja uusia kommunikaatiovälineitä koskevia tietoja. Icynenen jakelijoilla on etuoikeutettu pääsy näihin tietoihin. Tarjoamme myös suojatun intranet-verkon välityksellä suuren määrän säännöllisesti päivitettäviä teknisiä dokumentteja. Tekninen ohjekirjamme on käytettävissä on-line ja se on alan täydellisin.

Jakelijamme käyttävät online-kommunikaatiota saaden siten jokaista rakennusta koskevat asiaankuuluvat tiedot. Vaahtomme ovat kemiallisesti jäljitettäviä, joten ne on mahdollista erottaa muista vastaavan ulkonäön omaavista tuotteista.

Asiakkaat etsivät terveydelle haitattomia kestäviä tuotteita ja juuri niitä me tarjoamme. Nyt on oikea hetki investoida terveydelle haitatonta ja kestävää eristystä tarjoavaan yritykseen, jonka elämänlaatua parantavissa tuotteissa on otettu huomioon uudet määräykset.

Halutessasi tarkempia tietoja ota meihin yhteyttä osoitteessa: info@icynene.eu

icynene.fi