technician

Tarjoamamme edut

  • YKSI MAAILMAN TEHOKKAIMPIA eristysmateriaaleja

    Energiataloudellisuus, ilmatiiviys, joustavuus, hengittävyys

  • TERVEELLINEN ja EKOLOGINEN eristysmateriaali

    Ei sisällä mitään haihtuvia orgaanisia aineita, hajuton, ei vaikuta otsonikerrokseen ja hiilijalanjälki on minimaalinen

  • KESTÄVÄ eristysmateriaali

    Ei painu, ominaisuudet eivät heikenny ajan kuluessa, ei ime vettä, eikä toimi ravintona hyönteisille tai muille organismeille

Kiistatta yksi maailman parhaista eristeistä

Miksi kannattaa käyttää Icynene-eristettä?

Ilman virratessa voi lämpö karata ulos (ilman lämpö- tai dynaaminen liike), lämmin ilma läpäisee esimerkiksi ullakon hataran välipohjan tai huonosti eristetyn rakennuksen seinät (materiaalien välinen lämmönvaihto) ja siirtyy ennen kaikkea lämpösiltojen kautta. Tämän vuoksi vaatii energian säästö seinien hyvän ja oikein sijoitetun eristyksen lisäksi myös paremman ilmatiiviyden.

Ilman hyvää eristystä lämpöhäviöt jatkuvat ja lämpömukavuus pysyy heikkona, jonka seurauksena ovat lisäksi suuret lämmityskustannukset. Korkealaatuinen eristys pidentää myös rakennuksen käyttöikää: kosteuden väheneminen vähentää kondensoitumisongelmia ja estää homeen syntymisen. 

Vaahtoeristeen edut: energian kulutuksen aleneminen, jonka seurauksena on merkittävä taloudellinen säästö (lämmitys- ja huoltokustannusten aleneminen) ja myös ekologinen hyöty (CO2 -päästöjen ja planeetan lämpenemiseen ja otsonikerrokseen vaikuttavien kaasujen väheneminen) ja elämänlaadun paraneminen: vähemmän melua (äänieristys), homeen häviäminen ja hengityselinsairauksien väheneminen. Ilman läpäisyä rajoittavien alhaisen tiheyden omaavien materiaalien käyttö parantaa myös palonkestävyyttä.  


Avoimen tai suljetun solurakenteen omaavat, terveydelle haitattomat, Icynene-eristystuotteet rajoittavat kylmän ilman pääsyä rakenteisiin.  

Oikein eristetty tiivis talo säilyttää talvikuukausien aikana lämmön ja kesällä taas viileyden, sillä talvella eristys estää lämpimän ilman karkaamisen ulos ja kesällä lämpimän ilman pääsyn sisään. Haluttaessa säilyttää jatkuva mukava lämpötila ovat energiakustannukset yhä suuremmat. ICYNENE on energiaongelmien erittäin korkealaatuinen ja taloudellinen ratkaisu. 

Mikä eristysmateriaali on oikea valinta? Päätettyäsi eristää talosi on käytettävissäsi useampia ratkaisuja ja ennen kaikkea useita erilaisia eristysmateriaaleja. Mineraalivilla, lasikuitu, lampaanvilla, lastuvilla ja selluloosa ovat hyvin tunnettuja tuotteita, joilla on kuitenkin omat rajoituksensa. ICYNENE-vaahtoeriste poikkeaa täysin edellä mainituista, sillä se estää ilman pääsyn ja rajoittaa lämpösiltoja eikä pidätä kosteutta. 

ICYNENE on vaahtoeristealan maailmanjohtaja. Jo 30 vuotta se on valmistanut eristysmateriaaleja kaikkiin rakennustyyppeihin. Jos haluat parantaa lämpömukavuutta ja samalla alentaa energiakustannuksia huomattavasti, ovat jakelijamme valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

icynene.fi