Emme perineet maata edellisiltä sukupolvilta, vaan se on meillä lainassa lapsiltamme.

Antoine de Saint-Exupéry, Siipien sankarit (Terre des Hommes)

Se on vakava varoitus ja vahingot ovat jo näkyvissä. Ihmiskunta on tänään ekologisen kuilun partaalla. Muovin aikakausi, otsonikerroksen aukko, ilmaston lämpeneminen, kasvihuonekaasupäästöt… Elämme muutoskautta, joka antaa suunnan tulevaisuudellemme ja ennen kaikkea ihmiskunnan tulevaisuudelle.

Millaisen maailman haluamme jättää tuleville sukupolville?

Asiat on nähtävä niin kuin ne ovat…

ICYNENE LAPOLLA toimii useassa maanosassa, yli 30 maassa ja yhtä monessa erilaisessa kulttuurissa. Meillä on siten selkeä näkemys sekä yksityiseen, että yleiseen käyttöön tarkoitettujen rakennusten tilasta koko maailmassa. Sama koskee myös toimistorakennuksia ja julkisia laitoksia.

Se, mitä olemme nähneet, ei ole ilahduttavaa. Energiaa tuhlataan kolossaalisella tavalla. Huonon eristyksen vuoksi lentää päivittäin sananmukaisesti miljoonia harakoille.

Paljon tuhlataan tietysti myös muilla aloilla, joilla ei ole mitään yhteistä eristyksen ja yleensäkään rakennusalan kanssa: elintarvikkeiden tuhlaus, samoin tuhlaus liikenteessä jne.

Ei ole mitään syytä, miksi emme tekisi jotain tämän estämiseksi.

Alkakaamme siis nyt heti kaikkine voiminemme tehdä työtä tilanteen parantamiseksi

Näiden ongelmien tärkeydestä huolimatta ei ICYNENE LAPOLLA -ryhmä voi muuttaa nykyistä ajattelu- ja toimintatapaa ilman muiden ihmisten apua. On tarpeen, että tiimimme, kumppanimme ja asiakkaamme seuraavat meitä ekologisesti vastuullisen eristyksen tiellä kaikkialla ja kaikissa tapauksissa.

Toimikaamme yhteistyössä tehdäksemme maailmastamme vihreämpi. Astukaamme kestävän kehityksen junaan, sillä toista tilaisuutta emme enää saa. Askel askeleelta voimme auttaa toisiamme lähtemään valtavien muutosten tielle.Toimikaamme yhteistyössä tehdäksemme maailmastamme vihreämpi. Astukaamme kestävän kehityksen junaan, sillä toista tilaisuutta emme enää saa. Askel askeleelta voimme auttaa toisiamme lähtemään valtavien muutosten tielle.

Siksi ryhmämme tukee aktiivisesti tärkeitä projekteja kuten Tatra-vuoriston metsien uudistamista Keski-Euroopassa. Tällä alueella, jota myrsky tuhosi vuonna 2004, istuttaa ICYNENE LAPOLLA viisi puuta materiaalin jokaista myytyä barrelia kohti.

ICYNENE LAPOLLA: ekologisesti vastuullinen visio eristämisen tulevaisuudesta

ICYNENE LAPOLLA tukee täydellisen eristyksen konseptia, jonka tarkoituksena on rakennusten energiatehokkuuden optimointi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarjoamme asiantuntija- ja yksityisille asiakkaillemme vastuullisen ekologisen prosessin etuja.

  • PET-muovipullojen (polyetyleenitereftalaatti) kierrätyksestä saadaan ainesosia materiaaliimme.
  • Eristysmateriaali, joka on kevyttä kuin ilma. Jotkin ICYNENE-vaahdot on valmistettu 99-prosenttisesti ilmasta. Siksi paikan päälle kuljetetaan vain 1 %, mikä vähentää huomattavasti kuljetuksen aiheuttamia CO2-päästöjä.
  • Ratkaisujemme monipuolisuus rakennusten tärkeimpien osien eristyksessä. Yksinkertaista ja älykästä!
  • Lisäsäästöjä lämmityksen ja ilmastoinnin käytön yhteydessä välittömästi ja pysyvästi ICYNENE-vaahtoeristeen ansiosta.
  • Kestävyys ja tehokkuus rakennuksen koko käyttöiän ajan. Erona muista menetelmistä ei eristysjärjestelmää tarvitse uudistaa joka kymmenen vuoden välein (tai vieläkin tiheämmin!).
icynene.fi